Kategóriák
Sajtóközlemény

Szolidaritási közlemény

PÁRTKÖZLEMÉNY

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom szolidaritásban áll a Magyar Szocialista Párt mindazon tagjaival, akik az utóbbi években a teljesen elkorrumpálódott országos vezetőik kishatalmi görcseinek áldozataivá váltak.

Sajnálattal állapítjuk meg, hogy a baloldaliság üldözése túlfutott a kormánypropagandán, s az egykoron baloldalinak hitt szocialista pártban is immár vezetői törekvés lett.

Álláspontunk szerint egy normális baloldali pártban legfeljebb szomorú kivétel lehet egyes tagok, alapszervezetek, netán megyei szervezetek kizárása, illetve feloszlatása. Az MSZP-ben viszont az őszinte szó ma már statáriális megtorlást vált ki a tagság nyakán élősködő vezetők részéről.

Az IgenSzolidaritás határozott felelősséget vállal a baloldali értékrendű emberek, párttagok emberi, politikai sorsa iránt. Ha az MSZP országos vezetői pártjuk eltorzításával és közelgő eltűnésével kívánják szolgálni a Fidesz és a NER érdekeit, az nyilván az ő felelősségük, mindazonáltal a közösséghívő, baloldali értékrendű és érzelmű emberek falhoz állítása az IgenSzolidaritás számára politikai kérdés.

MSZP-árvák, Veletek vagyunk!

2020. szeptember 10.
Huszti Andrea, elnök