Kategóriák
Sajtóközlemény

Az ISZOMM kemény belépője

PÁRTKÖZLEMÉNY

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elfogadja a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerület időközi országgyűlési választás nem hivatalos eredményét. A párt örömmel nyugtázza, hogy fél évvel a megalakulása után a kiélezett politikai helyzetben és az erős média-ellenszél dacára támogatottja, Tóth Ádám 2.3 százalékos eredményt ért el.

Az Igen Szolidaritás elnöksége megköszöni a választóknak a bizalmat! A párt garantálja, hogy tagjai és támogatói miattuk is dolgoznak tovább!

Tóth Ádám a párt független jelöltje – politikai értelemben a semmiből előlépve – a kampánycsapattal együtt óriásit küzdött az elmúlt két hónapban. Az Igen Szolidaritás büszke rá, és biztos benne, hogy a továbbiakban is együtt fog működni Tóth Ádámmal a körzet felvirágoztatásáért, illetve a szociális, erkölcsi és környezeti válság leküzdéséért.

Az Igen Szolidaritás elnöksége áttekintve a helyzetet úgy látja, hogy a jó jelölt és a párt programja, együttesen járult hozzá az eredményhez. Az elmúlt 30 évben ilyen rövid idő alatt más politikai párt nem tudott ilyen eredményt felmutatni. Az Igen Szolidaritás párt jó úton jár, hogy meghatározó politikai erővé váljon 2022-ig.

Az Igen Szolidaritás a politikai felelőssége tudatában ezért úgy döntött, hogy továbbra is fenntartja azt az igényét, hogy az ellenzék, mind a miniszterelnök-jelölti pozícióért, mind a 106 választókerületben az egyéni jelölt kiválasztásáért előválasztásokat szervezzen, és az a minimum, hogy szélsőjobboldali eszméket hirdető jelölt ne lehessen képviselőjelölt!

Minden magyar embernek üzenjük:

VELED VAGYUNK!

Huszti Andrea, elnök