Menü Bezárás

A Fideszből dezertálókat támogatja az ISZOMM az előválasztásokon

Kánikula-híradó
Heatwave News

Az ISZOMM káderellenőrző testülete felkérte Pálinkás Józsefet, a Fidesz volt miniszterét, Fekete-Győr Andrást, egykori Fidesz-szavazót, Hadházy Ákost a Fidesz korábbi képviselőjét és trafiksérültjét, Márki-Zay Pétert, bevallottan gyerekverő (tehát bizonyosan nem pedofil) Fidesz-imádót, hogy a korábbi tevékenységükhöz híven tegyenek meg mindent, hogy összefogadkozás, szalámizás, mutyik es háttéralkuk helyett, újra szabad és tiszta választások legyenek az országban! Ennek első jeleként az előválasztáson a Fideszből távozók mögé áll be az ISZOMM.

A párt közleménye külön kitér Borkai Zsolt újraaktiválásinak ügyére, aki a július végi Pride-on jelenti, be hogy melyik körzetben indul az előválasztáson, természetesen ISZOMM-támogatással. Borkai egy privát ‘coming-out’ keretében vallotta be, hogy valójában csak a gyengülő látásának köszönhetően ‘ungabungázott’ lányokkal, de többet ilyet nem tesz.

Huszti Andrea pártelnök ugyanakkor kikötötte, hogy a Fideszből esetleg távozó pedofilokat nem fogja támogatni az ISZOMM. Amennyiben mégis lesznek ilyenek az előválasztáson, azoknak más párt után kell nézniük.

A párt további tárgyalásokat folytat a Karácsony-barát Fürjes Balázzsal, az anti-matolcsysta Varga Mihállyal, és a potenciális migránsok által termelt kávékat imádó Varga Judittal is, bár ez utóbbi politikus a Goerge Clooney-tól kapott kosár után visszatért NER-es házastársához.

Székely Sándor megerősítette, hogy az ISZOMM önállóan indul a 2022-es országgyűlési választáson.

Posted in Sajtóközlemény