Menü Bezárás

A kávézás nem jogállamisági kategória

PÁRTKÖZLEMÉNY

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom szomorúan áll az előtt, hogy Varga Judit egy alkalmi kávézás közepette akarja elmagyarázni George Clooney-nak a jogállamiság magyarországi helyzetét.

Az Igen Szolidaritás úgy látja, hogy ha a Fidesz a kávézást vélné a politikai viták platformjának, akkor már tengernyi fekete levet ledöntött volna a torkán, ugyanis ezrével sorakoznak azok a hazai művészek, sőt éppen egy egyetemnyi művészpalánta, akik szót emelnek a kormány diktatórikus vonalvezetése kapcsán.

George Clooney egy világsztár, nők milliói rajonganak érte. Az ISZOMM kicsit sem tartja szerencsésnek, hogy a magyar igazságügy-miniszter pont őt tünteti ki diszkrét figyelmével, miközben magyar emberek milliói a legkevésbé sem kormánytagokkal való kávézásra vágynak, hanem a vadul kaszaboló szociális válsággal szemben keresnének állami védelmet.

Az ISZOMM arra hívja fel Varga Juditot, hogy miniszterként csak azt követően hívogasson külföldi színész-idolokat kávézgatni, hogy előtte gondoskodik a magyar dolgozói osztályok tisztességes megélhetését lehetővé tevő törvényekről, s fellép az ellenkező hatású intézkedések megsemmisítése érdekében, így kiemelten az éppen kivitelezhetetlennek látszó egészségügyi jogállásról szóló törvény visszavonásáról.

2020. november 25.
Huszti Andrea,
elnök

Posted in Sajtóközlemény