Menü Bezárás

A Magyar Munkáspárt csatlakozik az ISZOMM 250 ezer forintos minimálbérért indított aláírásgyűjtéséhez

PÁRTKÖZLEMÉNY

A Magyar Munkáspárt csatlakozik az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom nettó 250.000 forintos minimálbérért indított aláírásgyűjtéséhez, jelentette be Huszti Andrea, Igen Szolidaritás és Thürmer Gyula, Magyar Munkáspárt elnöke ma a Parlament előtti sajtótájékoztatón.

Huszti Andrea elmondta, hogy pártja mindent megtesz azért, hogy Magyarországon felszámolják a kapitalizmus és a Fidesz által okozott szociális válságot. Kiállnak a szocializmus és a 250.000 forintos nettó minimálbér mellett, aktívan harcolnak, hogy a nyugdíjasok havi 50.000 forintos emelést kaphassanak.

Huszti Andrea közölte, hogy a május 1-én indított aláírásgyűjtés 35.000 aláírásnál jár, bízik benne, hogy szeptember 11-én, a Munkás Büszkeség napján meghaladják a 250.000 támogató aláírást, az elnök kiemelte, hogy az Igen Szolidaritás számára fontos, hogy együttműködjön a valódi baloldali szervezetekkel, így nagy örömére szolgál, hogy a Magyar Munkáspárt csatlakozott az aláírásgyűjtéshez.

A sajtótájékoztatón Huszti Andrea bejelentette, hogy Székely Sándor, országgyűlési képviselő, az ISZOMM pártigazgatója június 15-én gyalogosan országjárásra indul és felkeresi a kistelepüléseket és helyi aktivistákkal gyűjtik az aláírásokat.

2021. június 9.
ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény