Menü Bezárás

Kádár halott, de a baloldal zászlóját új kezek emelik a magasba

Az Igen Szoldiaritás Magyarországért Mozgalom hivatalosan részt vett a Munkáspárt megemlékezésén, melyet Kádár János halálának 33-ik évfordulójából tartottak.

Huszti Andrea az Igen Szolidaritás elnöke elmondta, hogy a kapitalizmus az elmúlt 32 évben nemcsak Magyarországot tette tönkre, de mára az egész föld bolygót fenyegeti, háborúval, kizsákmányolással, elnyomással.

A jobboldali és liberális média és hatalmi elittek totális elnyomásba akarják taszítani a munkás tömegeket, de ez egyre kevésbé sikerül nekik. Egyre több ember és társadalmi réteg tapasztalja meg az elnyomók cinikus gondolkodásának, tragikus következményeit.

Magyarországon egyértelmű, hogy a parlamenti ellenzék elárulta a szavazópolgárokat. A parlamenten kívüli baloldal számára Kádár János emlékezete mindennél fontosabb, hiszen ő is egy olyan korban élt, melyben a kizsákmányolók tort ültek a normalitás felett. Kádár mégis a társadalom legelnyomott részéből a Magyar Köztársaság legnagyobb hatású vezetőjévé vált. Hatása felbecsülhetetlen, milliók köszönhetik neki, lakhatásukat, felemelkedésüket, normális életüket.

A magyarországi baloldal legnagyobb hatású politikusa örökre példakép marad számunkra és mindent megteszünk azért, hogy emlékezete örökre megmaradjon. Még akkor is, ha a jobboldali és liberális elittek, mindent megtesznek azért, hogy nevét elfelejtsék az emberek. Természetesen igyekezetük hamvába holt kisérlet, hiszen ez az ország örökre emlékezni fog annak az embernek és társainak a nevére, aki minden hibája és bűne ellenére, 1100 év megaláztatása után, jogokat, nyugalmat, emberi méltóságot, normális élethez való jogot adott nem csak az uraknak, ámde a dolgozók millióinak is.

ISZOMM

Posted in Sajtóközlemény