Menü Bezárás

Az egész magyar kormány egy szakmai csőd

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom helyesli, hogy súlyos szakmai hibák esetén az illetékes vezetők igenis távozzanak a posztjukról. Ez esetben viszont a kormány valamennyi tagja és környezete haladéktalanul mondjon le, hiszen a 12 éve ígérgetett Kánaán helyett az ország fokozatosan legatyásodott, elveszítette szuverenitásának szinte minden elemét, és elképesztő szociális válság alakult ki, amely jól láthatóan napról-napra csak romlik! Egy szó, mint száz, a kormány prognózisai rendre füstbe mentek.

A kormány szakmai hibája, hogy nem számolt előre az orosz-ukrán háborúval, jóllehet az amerikai hírszerzés hónapokkal előtte ezt komoly eshetőségként tálalta a NATO-partnereknek. A kormány szakmai hibája, hogy hazánknak az orosz energiaforrások felé való kitettsége csak nőtt az elmúlt években, ahogy az is, hogy az igen előnyös EU-hitelek helyett méregdrága piaci finanszírozással növelte az egekbe az államháztartás kamatkiadásait. A kormány szakmai hibája, hogy a magyar életszínvonal lassan a legnyomorúságosabbá válik egész Európában, továbbá az is, hogy hazánk, amely egyébként vizekben bővelkedő területnek számít, mégis egyre inkább elsivatagosodik. A kormány szakmai hibája a forint mélyrepülése, és ezzel párhuzamosan a bérek és a nyugdíjak elértéktelenedése. A kormány szakmai hibája az állami egészségügyi szolgálatok emberi és anyagi kivéreztetése, valamint az iskolákban folyó pedagógiai munka elkorcsosulása. A kormány szakmai hibája a lakhatási viszonyok ellehetetlenítése, ideértve a lakosság életfogytiglan való eladósítása. A kormány szakmai hibája a fiatalok elvándorlása, és általában is a társadalmi viszonyok szétszakítása.

Az ISZOMM a jelenlegi országvezetés helyett inkább látná kormányzati feladatkörben a sztálini módon most elbocsátott meteorológusokat, akiknek egyetlen bűne az volt, hogy inkább viharosnak vetítették előre augusztus 20-a estéjét, mint sem.

ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény