Menü Bezárás

Gyerekverés, cigánylista, börtönszex

Megjelent Székely Sándor blogjában 2021. szeptember 22-én.

Az aktuális rendszerváltást hirdető pártok egyik miniszterelnök-jelöltje listázná a cigányokat és a gyerekeit nevelési célzattal üti, általánossá tenné ezt a típusú gyereknevelést. A másik jelölt azon viccelődik, ha hatalomra kerül a jelenlegi miniszterelnököt börtönbe küldi és megerőszakoltatja a végbelén keresztül.
A második vonalbéli két politikusféleség azon eseng egy reggeli adásban, vajon hogyan fogják kitermelni a szegény vállalkozók a jövőre bevezetendő párezer forinttal magasabb minimálbért. Jaj, jaj, jaj, majd az államnak kel segíteni.

Srácok. Heló.

A félfasiszta kormányunk egy évtizede lopja a közpénzt az uniós forrásokkal egyetemben, hergel, uszít, félelmet kelt, miközben a magyar lakosság jelentős része két-három munkahelyen dolgozik egy normális fizetésért.

Röhögnek rajtunk a románok és a szlovákok.

Ti tényleg azon nyekegtek, hogy hogyan lehet majd kifizetni 2021-ben 133 ezer forintos, 360 eurós bért a melósoknak? Tényleg úgy lesz rendszerváltás, hogy a buzizó miniszterelnök-jelölt lesz a Belügyminiszter, a gyerekverő cigánylistázó polgi pedig a kultúra felelőse lesz?

Miközben nem akarjátok érdemben emelni a béreket? Tényleg ez az ajánlat? Tényleg nem rúgjátok ki ezt a két embert a versenyből?

Klára, Gergő, András. Azt hiszitek, hogy tisztességes politikával nem kerülhettek hatalomra? Tényleg azt hiszitek, hogy így megéri hatalomba kerülnötök?

Ez a rendszerváltás? Van határa ennek? Cigányokat lehet listázni, de mondjuk zsidókat már nem? Vagy igen? És a mozgássérültekkel mi lesz? Balkezesek?

Na? Hol a határ? Meddig mentek el?

Az Igen Szolidaritás szocializmust akar. 250.000 forintos minimálbért, 150.000 forintos minimál-nyugdíjat és 50.000 forintos családi pótlékot. Szövetkezeteket, a stratégiai ágazatok államosítását, 16 évre levinni a választói korhatárt és 18 éves korra felemelni a tankötelezettség idejét.

Véget vetni a multik és a bankok harácsolásának, az állami pénzek ellopásának a fizikai és szóbeli erőszaknak és véget vetni a mindent kizsigerelő kapitalizmusnak és a rendszert kiszolgáló túlfogyasztásra kötelezett társadalom átverésének.

Ez a rendszerváltás, ez a mi célunk. Ezért harcolunk.

Székely Sándor,
az ISZOMM alapítója
független országgyűlési képviselő

Posted in Írtunk