Menü Bezárás

Három a magyar igazság

Sokszor, sőt, csak az idén februárban legalább háromszor vált nyilvánvalóvá, hogy a jelenlegi, ún. parlamenti ellenzék az ég világon semmit nem ér.

Néhány yuotuber sikeresen lepipálta a hivatásos, fizetett ellenzék izzadságszagú rendezvényeit, s a Fidesz regnálása óta harmadjára is bebizonyosodott, hogy érdemi tüntetést (bohócforradalom, operaházi tüntetés, internetadó, rabszolgatörvény stb. és most pedofilmosdatás) kizárólag civil erők képesek szervezni.
Az Országházában milliós fizetésekért és csillagászati támogatásért ücsörgő-sétáló képviselők egy szösszenetnyit sem tudták kihasználni a Fidesz eddigi legnagyobb slamasztikáját sőt, a Kossuth téren is durván beégették magukat.
Immár a Fideszből kiugrott Magyar Péter is pont úgy viszolyog ettől az ellenzéktől, mint egykori istállójától.

Magyarország közösségi pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom úgy látja, hogy ugyanezen felesleges ellenzék most újabb csodavárásra hergeli a hangadóit, s megfeledkezik arról, hogy egy fideszes exminiszter férje ugyanúgy nem messiás, ahogy Simicska Lajos sem vált azzá, legfeljebb a szélsőjobbot erősítette, s jelenleg is ezt látjuk kibontakozni.

Az Igen Szolidaritás meggyőződéssel vallja, hogy Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Simicska Lajos, illetve Magyar Péter egyaránt a magyar népet kifosztva lettek milliárdosok, s ezen jottányit sem változtat, hogy miként mocskolják egymást.

Szanyi Tibor elnök

Posted in Sajtóközlemény