Menü Bezárás

Kutyabaj a Hegyvidéken

Magyarország legnépszerűbb közösségi pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom üdvözli a Kétfarkú Kutyapárt részleges megvilágosodását, minthogy a pártoknak tényleg semmi keresnivalójuk nincs az önkormányzatokban, hacsak nem lopni akarnak.

Az a döntés, hogy a Kétfarkú Kutyapárt pont a politikai fellegvárában és pont a bejáratott elnökét nem indítja, lényegében a Fidesz és még néhány, helyben is lényegtelen párt ‘no-name’ jelöltjének ad szabad utat. A döntés oka, hogy t.i. a “kutyák” és a “hivatásos” ellenzékiek semmi értelmesben nem tudtak megállapodni, az a későbbiekre nézvést is mindannyiuk nyilvánvaló alkalmatlanságára utal.

Az ISZOMM kitartóan hangoztatja elvi álláspontját, hogy a politikai pártok csak rontani tudnak az önkormányzati élet minden vetületén, minthogy sokszorosan bizonyították az értelmetlen makacskodásaikat, illetve az egészhez való tolvaj, korrupt hozzáállásukat.

Az ISZOMM ezért felkéri valamennyi politikai pártot, hogy mindenütt szálljanak ki az önkormányzati választásokból, s engedjenek teret a lokálpatrióta civileknek!

Szanyi Tibor,
elnök

Posted in Sajtóközlemény