Menü Bezárás

Magyarországon különösen gyilkol a járvány

SAJTÓKÖZLEMÉNY

“Tarthatatlan, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelem 3 fő felelőse, a rendőr-jogász Pintér Sándor, a rendőr-közgazdász Jenei Zoltán és a bányamérnök Balla György tovább sodorja Magyarországot a Covid-káoszba .“- jelentette ki Huszti Andrea, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöke a Munkások Újságának kérdésére válaszolva.

A korábban szakképzett ápolónőként dolgozó politikus hozzátette: “A nap mint nap hömpölygő intézkedések szinte mindegyikéből üvölt a szakszerűtlenség. Teljesen alkalmatlan helyeket minősítenek át Covid-részlegekké, a háziorvosokat először az őrületbe kergették az oltási zűrzavarral, most pedig kvázi katonai gondnokság alá helyezték őket. A kórházak előtt díszelgő fegyveresek valójában az épületeken belüli iszonyatokat védik. Jelenleg szinte már senki sem jön le élve a lélegeztető-gépekről.”

“Ha egy egészségügyi miniszter tűri, hogy totálisan inkompetens kinevezettek minden valós feladatától megfosszák, annak mennie kell, bármennyire is kitűnő orvos.” – zárta álláspontját az elnök.

2021. MÁRCIUS 24.
ISZOMM SAJTÓ

Sinopharm
Szolnok, 2021. március 24.
Oltáshoz elõkészített kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina fecskendõkben Szénási Szilvia háziorvos szolnoki rendelõjében 2021. március 24-én.
MTI/Mészáros János
Posted in Sajtóközlemény