Menü Bezárás

Tóth Ádám független jelölt vitára hívja vetélytársait a borsodi időközi választások előtt

Az október 11-én tartandó időközi választáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületében 5 jelölt indul el. A független Tóth Ádám ezennel vitára hívja a jelölteket.

Tóth Ádám, akit az Igen Szolidaritás, a Szolidaritás Mozgalom, a Normális Magyarországért és a Színes Demokratikus Párt támogatottja, Horányban a Baloldali Sziget Fesztiválon vitára hívta ki politikai ellenfeleit tegnap, szeptember 6-án.

Tóth Ádám elmondta azért akar vitát, mert enélkül a helyiek nem láthatják tisztán, hogy kire kell szívük és eszük szerint ikszelni. Tóth programja világos: független képviselőként az ott élőket akaratát kívánja megjeleníteni az Országgyűlésben és képviselni őket.

“A vita mindig csak hasznos lehet és fontos része a közéletnek, ezért kérem a jelölteket, hogy ne ugorjanak el a vitára hívás elől, hanem üljünk le és vitatkozzunk, mert az ott élők megérdemlik, hogy tisztán láthassanak és ismerhessék meg a programjainkat” – érvelt a független jelölt, Tóth Ádám.

Tóth Ádám szerint az egyik legfontosabb követelésük nettó 200.000 forintos havi minimálbér és a minden gyermek után járó 37.500 forintos családi pótlék.

Posted in Velünk történt