Menü Bezárás

A kecskékkel való szex nem teszi olcsóbbá az élelmiszereket

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom megrökönyödéssel tapasztalja, hogy a kormánymédia egyes orgánumai a kecskékkel való szexuális műveleteket népszerűsítik a normális emberi kapcsolatokhoz képest.

Az ISZOMM álláspontja szerint az állatokkal történő közösülés, illetve annak propagálása számos jogi kérdést vet fel, amelyekre adott válaszok egy része a büntetőjogban végződhet. Ebben az értelemben viszont semmilyen embert nem sérthet, ha a kormány szócsövei hozzá képest a kecskékkel való párosodást tekintik vonzónak.

Az ISZOMM ugyanakkor erősen aggályosnak tartja, hogy midőn a kormány durván beleavatkozik a magyar emberek szexuális viszonyaiba, addig a sajtója révén mégis az állatokkal való fajtalankodás népszerűsítésére használ közpénzeket.

A párt egyúttal felhívja a figyelmet, hogy bár a kormányoldali kommunikációs aktivisták a kecskékkel való szexuális kapcsolatot előnyösnek gondolhatják magukra nézvést, azonban maga a kecskehús, a többi élelmiszerrel együtt legalább 50 százalékkal drágult az elmúlt egy év alatt. Az árak mérsékléséhez teljességgel elégtelen, ha egyes kormányzati szócsövek primadonnái kecskékkel kívánnak nemi életet élni.

ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény