Menü Bezárás

Az ISZOMM megkezdte az aláírásgyűjtést a 250.000 forintos minimálbérért

A korábbi bejelentéseknek megfelelően az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ma reggel Üllőn kezdte meg a havi nettó 250.000 forintos minimálbér kivívását szolgáló aláírásgyűjtését, élő Facebook közvetítéssel.

Az esemény házigazdája a párt helyi képviselőjelöltje, Bíró Zoltán volt, Székely Sándor országgyűlési képviselő (pesterzsébeti) és Galba-Deák Ádám, szóvivő (zuglói ISZOMM-jelölt) társaságában.

A párt célja, hogy a szeptember 11-én rendezendő Munkás Büszkeség Napjára országosan 250.000 támogatói aláírást gyűjtsön össze.

Székely Sándor szerint “akik sokallják ezt a pénzt, azok jöjjenek velem, és mondják ezt az aláírók szemébe is!” Galba-Deák Ádám hozzátette: “A történelem arra tanított minket, hogy a dolgozók fizetése pont annyi, amennyit kiharcolnak.” Bíró Zoltán zárásként kijelentette: “A bankok ennél nagyobb összegeket is szemrebbenés nélkül kipréselnek például a devizahitelesekből, mintha a havi nettó 250.000 forint valami szokványos jövedelem lenne. Azon vagyunk, hogy az legyen, a nagyvárosokon kívül is.”

Az ISZOMM mindenkit arra kér, hogy május elsején délben emelje poharát a 250.000 forintos minimálbér iránti törekvésre.

2021. május 1.
ISZOMM Sajtó

Galba-Deák Ádám, Székely Sándor és Bíró Zolátn
Posted in Sajtóközlemény