Menü Bezárás

Együttműködési megállapodást kötött az Igen Szolidaritás és a Delphoi Vote Research közvéleménykutató

PÁRTKÖZLEMÉNY

2021 januárjában elsőként a szocializmus fogadtatásáról és az IgenSzolidaritás főbb számairól kérdezte a választókat a Delphoi Vote Research (DVR Hungary). A neves közvéleménykutató szakmai kiértékelés után február közepén teszi közzé első eredményét.

Az Igen Szolidaritás elnöksége nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy a DVR Hungary Magyarországon velük köt kizárólagos megállapodást.

Az együttműködési megállapodás lényege, hogy a felek közösen törekszenek fellelni Magyarországon a szocializmus iránt elkötelezett szavazókat. A munkamegosztás szerint a Delphoi Vote Research felkutatja a baloldali szavazópolgárok lehetséges lelőhelyeit, az Igen Szolidaritás pedig ezeken a lelőhelyeken kezd aktivista- és szavazatszerző toborzásba. A DVR Hungary vállalja, hogy más pártok közvélemény-kutatóihoz hasonlóan minden egyéb pártot rossz színben tüntet fel, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom számára viszont biztosítja az igényelt támogatottsági adatokat.

Az Igen Szolidaritás hisz abban, hogy a programja mellett a hiteles szakmai háttérmunka az, ami kormányra segítheti 2022-ben. Ezért állapodott meg a globális piacvezetői pozícióban álló Delphoi Vote Research hazai irodájával. A magyar piac sajátosságaihoz igazodva a DVR Hungary a többi hazai közvéleménykutató céghez hasonlóan mindössze egy főállású munkatársat foglalkoztat, aki az ‘outsourcing’ műveleteket koordinálja.

A Delphoi Vote Research egy történelmi múltra visszatekintő nemzetközi cégcsoport magyarországi leányvállalata. Az intézet megrendelői között olyan hírességek is szerepeltek, mint Grósz Sándor, Császár Gyula, Hun Attila, Romanov Miklós, Nagy Károly és más fontos vezető személyiségek.

A cég központja eredendően Görögországban volt, de ma már az egész világon működik. Legrangosabb kirendeltségei New Yorkban, Tel-Avivban és Moszkvában vannak. Mindenhol a legnagyobb elismerés övezi munkájukat. Különös szakmai hozzáértésük sok pártot, szervezetet, non-profit céget segített már a célközönségük pontos megtalálásában és mozgósításában.

A Delphoi Vote Research (DVR Hungary) nem működtet honlapot, illetve semmilyen internetes oldalon nem elérhető. Kizárólag ügyfeleivel kommunikál, akik természetesen szabadon rendelkezhetnek az álltaluk megrendelt és kifizetett mérések eredményeivel. A Delphoi Vote Research havonta egy szöveges anyagban összegzi az aktuális mérései eredményét, amelyet a Munkások Újsága rendszeresen publikál.

2020. február 9.
ISZOMM SAJTÓ

Posted in Sajtóközlemény