Menü Bezárás

Hátrább a náci agarakkal!

PÁRTKÖZLEMÉNY

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ‘megálljt’ mond minden aljas provokációra, amely az országunkon belüli etnikai megosztást célozza. A Jászapátiba tervezett náci vonulás ilyen, ezért a párt felkéri a magyar hatóságokat, hogy határozott erővel fojtsák el az indulatok elszabadulását.

“Van az országban elég baj, nem kell ezeket még rasszista uszítással is tetézni.” – szögezte le nyilatkozatában Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke, majd hozzátette: “Évente tucatjával halnak meg a magyar családokon belül nők és gyermekek, szinte felmérhetetlen a családokon belüli és kívüli erőszak. Ennek egyik oka, hogy rengeteg kisebb-nagyobb közösség jutott szociális zsákutcába, s az emberek ingerküszöbe roppant alacsonyra süllyedt, ami az utcákon, a tereken, a közlekedési eszközökön és szinte mindenhol jelentkező, fokozott agresszióként tör ránk. Azt viszont a leghatározottabban elítéljük, hogy ha ezekben az esetekben romák is érintettek, akkor bárki etnikai bűnözésről beszéljen, mintha egyébként minden rendben lenne. Márpedig szinte semmi nincs rendben, a magyar vidék javarészt nyomorog.”

Az IgenSzolidaritás országgyűlési képviselője, Székely Sándor számos pártaktivista kíséretében több tucat hazai kistelepülésre látogatott a nyár során, s szinte mindenütt növekvő elkeseredettséggel szembesült, bármilyen hovatartozású emberrel is találkozott. Az ISZOMM megerősítve látja, hogy a mai nyomorból csak jövedelmi intézkedésekkel lehet kitörni, s ezek legfontosabbja a minimálbér havi nettó 250.000 forintra emelése.

ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény