Menü Bezárás

Jóllétet az időseknek

PÁRTKÖZLEMÉNY

Miközben Magyarország egy része az ellenzéki előválasztásokkal van elfoglalva, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom az Idősek világnapja alkalmával az ország legaktívabb választói csoportjának, az időseknek üzen.

A párt azokat tekinti időseknek, akik aktív életszakaszuk múltával a legtöbb tapasztalatot halmozták fel a társadalmunkban. Ez a tapasztalat azonban nem ingyen van, hanem rengeteg küzdelem áll mögötte. Az idős harcosok iránti tiszteletet a szavakon túl is ki kell fejezni. Az ISZOMM ezért rögzítette választási programjában, a Kádár János Tervben a havi 150.000 forintos legkisebb öregségi nyugdíj célkitűzését, illetve fogalmazta meg a szociális szolgáltatásokhoz való hozzáférés új dimenzióit.

“Közismert, hogy a választói aktivitás az életkor előrehaladtával erősödik. Úgy is mondhatjuk, hogy az idősebbek rendelkeznek a legerősebb hanggal a jövő meghatározásában. Az ISZOMM erre a befolyásra is figyelemmel alakította ki a Kádár János Tervet, amely egy olyan modern világot céloz, amelynek szociális előzményeit a legfontosabb baloldali vívmányok közé sorolja.” – nyilatkozta Huszti Andrea, a párt elnöke.

ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény