Menü Bezárás

Minden szegedi körzetben indít jelöltet az ISZOMM

Ma délelőtt mutatta be Székely Sándor a párt országgyűlési képviselője Csongrád-Csanád megye 1-es választókerületi jelöltjét, Várkonyi Zoltánt.

Székely Sándor a sajtótájékoztatón elmondta, hogy mostani jelöltjük bemutatásával közelít a szükséges 71 főhöz pártjuk jelöltjeinek a száma. Székely álláspontja szerint az idei választáson feltehetően a két jobboldali nagy tömbön kívül az ISZOMM fog tudni még listát állítani és így remény mutatkozik baloldali pártra az Országgyűlésben. Ahogy fogalmazott: “csak az ISZOMM jelöltjei a vegytiszta, baloldali jelöltek a politikai palettán.”

Várkonyi Zoltán kifejtette, hogy a párt választási programjában – a Kádár János Tervben – leírtak szerint küzdeni fog, hogy mindenki “jólléte” biztosított legyen: nevezetesen Várkonyi megválasztása esetén kezdeményezni fogja országszerte a magas minőségű közétkeztetés kiterjesztését, hogy senki ne maradhasson éhessen és biztosított legyen mindenki számára az étel.

“A jólléthez hozzátartozik a minőségi lakáshoz való jog” – fogalmazott a képviselőjelölt. Ennek érdekében a párttal közösen állami bérlakás építési programot fognak elindítani, hogy mindenki szükségletei szerinti magas minőségű ingatlaban élhessen, bárhol az országban.

Posted in Sajtóközlemény