Menü Bezárás

Óvakodj a fűrészesektől!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Hamis vigasz, hogy a lerobbant társadalmak bukása mögött mindig jelen volt az erdőirtás, ezért az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom mélyen bízik abban, hogy a magyar polgárok nem fogják követni a kormány őrült vonalvezetését, ami az erdeink eltüzelését célozza.

A hazai faállomány pusztításával szemben csak ellenérvek vannak. Az energiaínség csillapításának léteznek ésszerű eszközei, főképp a pazarlás megszűntetése. A kormány fakivágási kampánya legfeljebb a luxusvillák építése elől takarítja le a terepet, más értelmezhető magyarázat nincs.

Az ISZOMM felszólítja a kormányt, hogy az erdőpusztításokat ösztönző intézkedéseit – bocsánatkérés közepette – vonja vissza!

Ezen felül követeljük, hogy az állításuk szerint az elmúlt évezred legjobb évtizedét produkáló kormány gondoskodjon azon százezrek fűtéséről, akik télen a fagyhalállal néznek szembe köszönhetően az elmúlt harminckét és főleg az elmúlt 12 év felelőtlen gazdaságpolitikájának következtében

Ha a kormány nem tágít, akkor a párt az emberek józan önvédelmi reflexeire számít, amelyek akár fizikailag is megakadályozzák a tömeges fakivágást, ha az kizárólag üzleti érdekeket szolgál és nem a fagyhaláltól óvja meg az elkövetőket. Ne számítson semmi jóra az, aki odaáll a kormány erdőgyilkos mániája mellé!

ISZOMM SAJTÓ

2022. augusztus 11.

Posted in Sajtóközlemény