Menü Bezárás

Politikai gyilkosságok kísérlete

SAJTÓKÖZLEMÉNY 2020. április 13.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom döbbenettel tapasztalja, hogy a húsvéti ünnep árnyékában a kormány vadul nekilátott embertelen intézkedésének végrehajtásához, azaz alkalmas szükségkórházak létesítése helyett a meglévő kórházakban ápolt krónikus betegségben szenvedő, részben vagy teljesen magatehetetlen, 0-24 ápolásra szoruló embereket hajigál ki a sokkolt és ellátásképtelen családjaik nyakába.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ugyanakkor nagyrabecsülését fejezi ki azon kórházi dolgozók felé, akik nem csupán hangjukat emelik fel e közvetett gyilkosságok ellen, de cselekvően szerveződnek a népirtás haladéktalan leállításáért.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a lehető legszélesebb társadalmi ellenállásra szólít fel minden becsületes magyar embert.

Veletek vagyunk, orvosok!
Veletek vagyunk, ápolók!
Veletek vagyunk, akik szolidaritásba álltok!

Huszti Andrea
Szanyi Tibor
Székely Sándor

Mintegy 100 orvos és ápoló tüntetett Cserháti Péter, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) főigazgatójának tegnapi felmentése miatt ma délben Budakeszin, az intézmény főépülete előtt. Fotó Munkások Ujsága
Posted in Sajtóközlemény