Menü Bezárás

Szanyi kapitány: Novák Katalin és Varga Judit kéz a kézben takarodjanak a magyar közéletből

– és vigyék magukkal azokat is, akik szorgalmazták egy pedofil bűncselekmény-sorozat társtettesének kegyelemben részesítését!

Az ISZOMM vezetőjének álláspontja szerint Magyarországon erkölcsi mérceként kellene szolgáljon Esterházy Péter örökérvényű mondata, miszerint “egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá”. A jelenlegi államfő és a korábbi igazságügyminiszter azonban az államhatalom szintjéről sértette végig az összes tisztességes magyar embert, amikor a nyilvánosság elől elzárkózva, suttyomban részesítették elnöki kegyelemben K. Endrét, aki egy pedofil bűncselekmény-sorozat fedezőjeként került jogerősen börtönbe.

A pártelnök szerint az eljárók felé nincs társadalmi kegyelem, Novák Katalinnak és Varga Juditnak a továbbiakban semmi keresnivalójuk a magyar közéletben, haladéktalanul távozniuk kell hivatalaikból.

“Felhívom a magyar közélet összes szereplőjét, hogy egy emberként határolódjunk el ettől a két ún. politikustól, s vonjuk meg tőlük az államfőnek, illetve a kormánypárt EP választási listavezetőjének kijáró tiszteletet! Aki ezeket az embereket a továbbiakban támogatja, az igent mond a pedofil bűnözésre és az ezzel kapcsolatos hazudozásra.” – közölte Szanyi Tibor

ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény