Menü Bezárás

Székely 250 ezer GT

A szocializmus gondolatának népszerűsítése és a havi nettó 250.000 forintos minimálbér bevezetését támogató aláírások gyűjtése végett országos gyalogtúrát tartó Székely Sándor, országgyűlési képviselő, az ISZOMM pártigazgatójának Nógrád megyei programja véget ért.

A politikus Zabar, Somoskőújfalu, Karancslapujtő és Drégelypalánk meglátogatása mellett a megyeszékhelyen, Salgótarjánban mutatta be a két nógrádi országgyűlési választókerületben induló ISZOMM-jelöltet, Krizs Norbertet (Nógrád 01.) és Barta Lászlót (Nógrád 02.)

“Pártunkban valamennyien büszkék vagyunk arra, hogy két kiváló, megyeszerte jól ismert munkásember vállalta a nógrádi jelöltséget, a szocializmus ügyének képviseletét” – összegezte a látogatás kiemelt programját Székely Sándor.

Székely Sándor Jász-Nagykun-Szolnok megyében folytatja útját, vasárnap Pál Éva a Neoton énekese, a pár csepeli jelöltje is aláírásokat gyűjt Törökszentmiklóson, majd Borsod és Szabolcs megyék következnek. Július 28-ig tart a vándorkörút első része, amit augusztus második felében folytat az ISZOMM politikusa egészen a Munkás Büszkeség napjáig, 2021. szeptember 11-ig

A képviselő programja követhető a párt közösségi oldalain, a Facebookon, a Youtube-on az Instagramon és a TikTokon is, akár élőben is.

2021. június 19.
ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény