Menü Bezárás

Terasz-tüntetést hirdet az ISZOMM a Munka Ünnepére!

PÁRTKÖZLEMÉNY

A rendőrség által betiltott autós tüntetés helyett – stílszerűen – egy budapesti vendéglátóhely teraszán, sörrel és virslivel várja a normális bérekért kiállni vágyókat Huszti Andrea, az Igen Szolidaritás Mozgalom Magyarországért párt elnöke május elsején! A megmozduláson több civil szervezet képviselője megjelenik majd; támogatóik között vannak vendéglátós, egészségügyis és roma egyesületek is.

“A szombati tüntetésen kihirdetjük az ISZOMM első figyelmezetését, és országos aláírásgyűjtést indítunk a havi nettó 250 ezer forintos minimálbérért. Célunk, hogy 250 ezer aláírást gyűjtsünk össze a szeptember 11-ére tervezett Munkás Büszkeség Napjáig; tudjuk, hogy lehetséges lenne a negyedmilliós minimálbér, van rá fedezet a gazdaságban, csak a tőketulajdonosoknál és az őket kiszolgáló kormányban nincs rá akarat, hogy a forintokat jó helyre adják ahelyett, hogy a saját magukat és köreiket gazdagítják – mondta az ISZOMM pártelnöke.

A párt azután döntött úgy, hogy az eredetileg autós megmozdulást egy kocsma teraszára szervezi, hogy a rendőrség – a járványhelyzetre hamisan hivatkozva – betiltotta a tüntetést. Erről a Blikk írt korábban.

2021. április 28.
ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény