Menü Bezárás

Tóth Ádámot támogatjuk a borsodi előválasztáson

PÁRTKÖZLEMÉNY

Az ISZOMM partnere,  a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltet állít a 2020. október 11-én tartandó időközi országgyűlési választást megelőző ellenzéki előválasztáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerületében. A párt, és a civil szervezet a 30 éves szerencsi vállalkozót, Tóth Ádámot támogatja, aki függetlenként indul a demokrácia ünnepének is nevezett előválasztáson.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom és jelöltjének közös célja, hogy felszámolják a Magyarországon dúló szociális válságot, amely ebben a térségben különös erővel sújtja az embereket. 42 település lakóninak mindennapi élete megélhetéséről és jövője a tét.

Tóth Ádám a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a szociális válság felszámolása az elsődleges cél, kiemelte az elvándorlást, hiszen ő is arra lett kényszerítve, hogy ne lakóhelyén, Szerencsen üzemeltesse vállalkozását.

Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke, független országgyűlési képviselő és Huszti Andrea, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) elnöke is méltatta a jelöltet, ugyanis a két szervezet között szoros az együttműködés.

Huszti Andrea kiemelte, hogy az ISZOMM a szociális válság felszámolását tekinti missziójának, amiben Tóth Ádám személyében partnerre talált. Különösen hátrányos helyzetű 42 település dolgozóinak és lakóinak élete a tét, számukra a mindennapi megélhetés szinte reménytelen küzdelem

Székely Sándor elmondta, hogy az Igen Szolidaritás az előválasztást a demokrácia ünnepének tekinti és hisznek fontosságában.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltjét stratégiai együttműködés keretében támogatja az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) párt is.

2020. augusztus 11.

Huszti Andrea, elnök

Posted in Sajtóközlemény, Velünk történt