Menü Bezárás

A náci töltetű cigányozás nem lehet politikai ajánlat a választásokon

A Mi Hazánk nevű rasszista párt egyik vezetője, Dúró Dóra szerint “aggályos”, hogy a cigányok gyerekeket szülnek! Ez a kijelentés kimeríti a gyűlölködés és kirekesztés elítélendő cselekményét.

Szabóné Kállai Szilvia, az ISZOMM alelnöke és a párt Józsefváros-Ferencváros képviselőjelöltje közölte, a helyzet nagyon súlyos erkölcsi és politikai problémáról tanúskodik. “A Fidesz által burkoltan támogatott szélsőjobb ki akarja iktatni a magyar társadalom óriási problémáival küzdő, ám rendkívül értékes tömegét.

“Minden gyermekáldás egyben öröm kellene legyen, és ez nem lehet etnikai kérdés, Ehelyett arra törekedjünk, hogy mindenki jó szociális és egészséges környezetben születhessen meg az országban!” – folytatta gondolatait az alelnök.

Az ISZOMM jogi osztálya megvizsgálja annak lehetőségét, hogy az 1945 előtti sötét időket idéző, borzasztó interjút jogi szankciók követhessék. A párt következetesen küzd a nácik és a náci közbeszéd ellen, ennek orvosságaként a Baloldali Szövetség programját ajánlja a választóknak.

ISZOMM SAJTÓ

Posted in Sajtóközlemény