Menü Bezárás

Normális energiaárakat!

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom sokadjára hívja fel a kormányt, hogy energiafronton a világpiaccal való viaskodás és a magyarországi kaotikus árképzés helyett a valós magyar képességekre alapozott energiapolitikát alakítson ki!

A kormány szinte végtelen energiafogyasztásra épülő iparpolitikát folytat, aminek egyszerűen nincsenek meg a hazai feltételei. Azok az alapvetések, úgymint olcsó orosz gáz, külföldi fűtőanyagra, technológiára és finanszírozásra hagyatkozó atomerőművek és hasonlók, mind kártyavárként dőltek, illetve dőlnek össze. Ezenközben Magyarországon a legnagyobb energiaforrás a pazarlás megfékezése lenne, úgy a gazdaságban, mint a lakosságnál. A jövő viszont a tiszta, biztonságos és megújuló energiában leledzik, ami kevésbé igényel észbontó költségvetési eladósodást, sokkal inkább a magyar észre kell támaszkodjon!

Az ISZOMM fájlalja, hogy a kormányzati idiotizmus következményeit a magyar nép és a magyar kisvállalkozások nyakába varrják, egyszersmind elporlasztva a családok jövedelmét és a hazai vállalkozások anyagi eszközeit. A párt követeli, hogy a kormány a kockázatos giga-építkezések helyett az emberek mindennapi küzdelmét segítse, azaz vezessen be az európai árakhoz hasonló mérsékelt tarifákat!

Szanyi Tibor,
alelnök

Posted in Sajtóközlemény