Menü Bezárás

Oltásellenesek, szevasztok!

Székely Sándor írása a Szabad az Á blogon jelent meg 2021. december 2-án.

 Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom azért jött létre, hogy felszámolja a szociális válságot, kiharcolja a 250.000 forintos nettó minimálbért, a 150.000 forintos minimálnyugdíjat, az 50.000 forintos családi pótlékot gyermekenként. Államosítani akarjuk a stratégiai ágazatokat, a mezőgazdaságban és a gazdasági élet számos pontján. Újra meg akarjuk honosítani a szövetkezeti rendszert, harcolunk a multicégek, a bankok és egyáltalán a kapitalizmus és a fogyasztói társadalom ellen, és hirdetjük a szocializmust.

És akkor jött a bomba, miszerint az ISZOMM követeli, hogy legyen kötelező az oltás. Igen. Mert ezt követeli a szolidaritás.

Mi történ az elmúlt két évben itthon és a világban? Maga a borzalom.

Elszabadult egy vírus, ami nyilvánvalóan nem öli meg az emberi fajt, de sok ember lebetegszik tőle és sajnos elég sokan meg is halnak. Ráadásul ciklikusan támad és mindig mutálódik.

Pont mint az influenza…

Mindezt elképesztő média őrjöngéssel megfűszerezve. Álhírekkel. Ellenálhírekkel. Kamu tudósokkal. Állami ostobasággal, következetlenséggel és Magyarországon most már több jóval több mint 30.000 halottal.

Két évvel ezelőtt Magyarországot napi öt covidos haláleset miatt zárták le hónapokra. Most éppen napi 190-nél tartunk nagyjából és most nem zárnak le semmit.

A Fidesz-KDNP és az ő hivatalos ellenzéke az egész járvány alatt ugyanazt tette mint az elmúlt 12 év alatt mindig. A Fidesz lopott, csalt és hazudott, az ellenzéke meg egyik kommunikációs csődből esett a másikba, miközben azért sikerült közösen megszavazni azt az egészségügyi törvényt, melyben az orvosok bérét nagyon megemelték (helyesen), ámde az összes többi egészségügyi dolgozó bérét nemhogy emelték volna, de még csökkentették is. Így intézve el, hogy a világjárvány alatt ezrek hagyják el a magyar egészségügy amúgy is süllyedő hajóját.

Összességében mára kialakult az a helyzet Magyarországon, hogy már senki sem hisz el semmit. Mindenki legyint minden intézkedésre.

A média tovább tobzódik az álhírek, a “fél-hírek”, méteres szalagcímben (ezek döntő része nem itthoni eseményeket takar). És erre az egészre rátelepült a szélsőjobb és egyéb totálisan őrült oltástagadó szektás szervezetek, egyének.

A Fidesz – KDNP és a hat (vagy hét) összefogott jobboldali – liberális ellenzéki párt össze vissza beszél, vagy éppen kussol mint szar a fűben.

Totális a káosz. Miközben oltatlan Covid-betegekkel vannak tele a kórházaink és rendelőintézeteink, közben az összes többi betegségben szenvedőről mintha megfeledkeznénk. Tízezer számra halnak meg honfitársaink azért mert egyszerűen nincs rájuk erő és idő, mert olyan emberekkel kell foglalkozni, akik – bár van rá gyógyszer – nem hajlandóak azt magukhoz venni.

Műtétek, kezelések, diagnosztikák maradnak el vagy csúsznak végzetes időtávokba. Tragédia tragédiát követ nap mint nap, de mivel ezekről a halálesetekről egyetlen egy cikk sem születik, így senkit nem is érdekelnek. Ha Covidban halsz meg érték vagy, mert klikkelést hozol! Ha rákban halsz meg, mert nem látnak el a Covidbetegek miatt időben, akkor senkit sem érdekelsz.

Kedves oltásellenes barátaim, ellenségeim, jobb, bal és liberális megmondóemberek, kommentelők. Elképesztően nagy bajban vagyunk!

Ebből nem fogunk tudni egyedül kimászni. Csak együtt!

  • Amíg a média őrjöng, addig nincs esélyünk. Amíg a szélsőjobb táplálkozik a káoszból és a felgyülemlett gyűlöletből nincs esélyünk.
  • Amíg a politikusaink gyávaságból vagy ostobaságból döntésképtelenek, addig nincs esélyünk.
  • Amíg egymással vitatkozunk egymást fenyegetjük vicsorogva, amíg a gyógyszergyártóknak megéri futtatni a felhajtást, mert ezermillárdokért adják el vakcináikat az országoknak,
  • addig itt nem lesz megállás, nem lesz nyugalom. Nem lesz béke. Nem lesz nyugodt élet.

Oltassuk be magunkat, nyeljük le ez egyszer a békát és legyünk szolidárisak azon barátainkkal, rokonainkkal, ismerőseinkkel, gyermekeinkkel, akik más betegségektől szenvednek és amelyekre nincs olyan egyszerű gyógymód mint az oltás.

Aztán ha ezen túl leszünk – márpedig túl leszünk – akkor indítsunk harcot azok ellen a szervezetek ellen, akik extra profitot húztak a dolgozó munkás emberek kihasználásából, halálából.

Szavazzatok az ISZOMM-ra és az ISZOMM megoldja, hogy újra szocializmus legyen.

A szocializmus a megoldás a gazdasági és erkölcsi normák megjavítására. A szocializmusban nem a profit a lényeg, hanem a közösség. A szocializmusban a tények a fontosak és nem a feltételezések.

A szocializmusban a nép a fontos és nem a profit.

A szocializmusban az életnek van értéke és nem a halálnak.

Posted in Írtunk