Menü Bezárás

Sokpárti hűhó a semmiért

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom felesleges habverésnek tartja a Magyar Országgyűlésben helyet kapó liberális és szélsőjobboldali pártok hisztériarohamát, amelyet Orbán Viktor EU-val kapcsolatos értelmetlen kiszólásai gerjesztettek.

Az ISZOMM álláspontja szerint Orbán Viktor külföldi diákok előtti jópofizásának pont annyi a jelentősége, mint Gyurcsány Ferenc zavaros verseinek, avagy más bölcselkedéseinek, azaz semennyi.

Az ISZOMM felhívja a figyelmet, hogy a magyar kormányfő sorozatos kellemetlenkedő megjegyzései, az örökös nemzetközi cirkuszai mindig elillantak abban a pillanatban, amikor már esetleg komolyan lehetett volna venni őket. Orbán Viktor Magyarországa a NATO és az EU hűséges tagja, sőt, az elmúlt 12 évben társalkotója volt, hiszen egyetlen hóbortos ötletének sem szerzett érvényt, sőt ellenkezőleg, mindig mindent megszavazott. Ezáltal mind a NATO, mind pedig az EU pont úgy változott, ahogy Orbán is valójában akarta, így tőle semmilyen érdemi kritika nem fogadható el.

Ezzel szemben az ISZOMM törekvései az EU és a NATO gyökeres reformjaira irányulnak, hiszen mindkét szervezet alapjaiban a nemzetközi nagytőke érdekében működik, aminek csak az szab határt, amit már ők is túlzásnak vélnek. A párt határozottan kiáll a Szociális Európa eszméje, valamint az önálló EU-hadsereg felszerelése mellett, továbbá ez utóbbi által a NATO kereteit úgy akarja alakítani, hogy az az USA hadseregének Európából történő távozása mielőbb bekövetkezzék!

A párt felhívja az őrjöngő pártokat, hogy gyerekes provokációknak ne üljenek fel, ugyanis az EU-ba a magyar nép lépett be, ott is akar maradni, s teljesen lényegtelen, hogy ezzel összefüggésben Orbán Viktor miket mondogat, ahogy ezt ő maga is tartja. Az ISZOMM ugyanakkor támogat minden olyan erőfeszítést, ami a jelenlegi szövetségi rendszereink békés, szociális tartalmú fejlesztését szolgálja.

Huszti Andrea,

elnök

Posted in Sajtóközlemény