Menü Bezárás

Tiszta viszonyokat a Csarnok negyedben!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Simon György, az ISZOMM és a Munkáspárt közös önkormányzati képviselőjelöltje a helyi választási irodán tegnap leadta a szükséges számú támogató aláírást a budapesti VIII. kerület 5. választókerületében, amit gyakorta Csarnok negyednek neveznek.

Simon György helyben jól ismert önkormányzati személyiség, s ő maga ugyancsak kiválóan ismeri az itt lakók életét. Pártja, az ISZOMM politikai programjára is támaszkodva elsősorban a biztonság és a tisztaság különböző vetületeire összpontosít, tehát arra, hogy valamennyi polgár minden napszakban a lehető legnagyobb magabiztossággal élhessen és közlekedhessen ezen a környéken. “Legyen ez az ígéretesen fejlődő városrész a tisztaság egyik fellegvára Budapesten! Sajnos, a Rákóczi téri metróállomás és a Vásárcsarnok közvetlen környezete ma még mocsokkal és ápolatlansággal fogadja az ide érkezőket, azonban ezekre a gondokra is mutatok megoldásokat” – mondta a képviselőjelölt.

Simon György tisztelettel adózik elődje, Balogh Lajos Paci emléke előtt, s egyben szorgalmazza, hogy a kerületben létrehozandó kulturális központok valamelyikét az elhunyt képviselőről nevezzék el.

ISZOMM SAJTÓ

Posted in Sajtóközlemény