Menü Bezárás

Vállaljátok a felelősséget!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Felhívom Karácsony Gergelyt, a 6-7 párti liberális összefogás esélyes miniszterelnök-jelöltjét, hogy az egészségügyből való elvándorlást, illetve az oda irányuló visszacsalogatást illetően a reménybeli helyetteseit és más jelöltjeit a hiteltelen fogadkozásaik helyett inkább bocsánatkérésre ösztönözze!

Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke e hét eleji nyilatkozatában már emlékeztetett, hogy a kialakult helyzetért mindazon pártok és képviselők felelősek, akik az egészségügyi jogviszonyról szóló, ordítóan rossz törvényt elfogadták. Sajnálatos, hogy ebben a felelősségben valamennyi országgyűlési ellenzéki párt és frakciójuk is osztozik a kormánnyal, hiszen ezt a jogszabályt a Fidesszel összepacsizva, egyhangúan szavazták meg.

Székely Sándor országgyűlési képviselő, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója az elmúlt hónapokban rendszeresen szorgalmazta az említett törvény visszavonását, ám az illetékes ellenzéki frakciók makacsul tétlenek maradtak.

A párt miniszterelnök-jelöltjeként határozottan állítom, hogy az egészségügyi szolgáltatások úgy állíthatók talpra, hogy a káros törvényt megsemmisítjük, s az egészségügyi szakdolgozóknak egyúttal garantáljuk a havi nettó 250.000 forintos minimálbért, amely egyébként az ISZOMM általános célkitűzése is.

Igen, szocializmust!

Dr. Szanyi Tibor,
miniszterelnök-jelölt (ISZOMM)

Posted in Sajtóközlemény