Menü Bezárás

Hadházy Ákos, hagyja békén az embereket!

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom megütközésének ad hangot azzal kapcsolatban, hogy Hadházy Ákos, volt fideszes önkormányzati képviselő, jelenleg független országgyűlési képviselő, azzal vádolja a magyarokat, hogy nem elég szolidárisak egymással. Mindezt azért, mert szerinte senki nem állt le verekedni a rendőrökkel.

A Momentum nevű párt – Hadházy Ákos hathatós közreműködésével – eltérítette a pedagógusok küzdelmét a magasabb bérekért, abból a megfontolásból, hogy így több médialehetőséget biztosítsanak a liberális pártnak.

A magyarok igenis szolidárisak egymással, de nem fognak rendőrökkel verekedni azért, hogy valamelyik párt nagyobb médiafelület kapjon.

A magyar emberek pontosan értik, hogy mit csinálnak a parlamenti pártok. Egymással küzdenek a Fidesztől remélhető milliárdokért és politikai állásokért, pozícióiókért.

Ezenközben az országban óriási az infláció, omlik össze az egészségügy, az oktatás, és választ kéne adni arra a kérdésre, hogy miért lesz jobb, ha nem a Fidesz vezeti az országot?

Arra kérjük, Hadházy Ákost, hogy mondjon le országgyűlési mandátumáról, és ne szidalmazza a magyar állampolgárokat. A Magyar Országgyűlésbe olyan politikusok kellenek, akik választópolgáraik érdekeit nézve irányt szabnak az országnak, és nem olyanok, akik lenézik, vagy akár szidalmazzák őket.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom fellép a tolvajkapitalizmussal szemben, ami 32 éve tombol hazánkban, és továbbra is a közösségi alapokon nyugvó gazdasági, kulturális és szociális javaslatokban látja az ország problémáinak a megoldását, amit hétről – hétre kommunikál a magyar társadalom felé.

Posted in Sajtóközlemény