Menü Bezárás

A kormány összefekszik a külföldi nagytőkével

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom kissé szokatlannak tartja a külügyi államtitkár, Menczer Tamás szexista rajongását az akkumulátorgyárak iránt, bár az elszámoltatás gyönyöreit kívánja neki, amennyiben ezek közül bármelyiknek a kegyeit elnyeri.

A realizmus talaján maradva az ISZOMM a legkevésbé sem a csinos nőket látja ezekben az ipari mamutokban, amelyekért bárkinek is meg kellene küzdeni, jóllehet nem kizárt, hogy egyes kormányzati korifeusok a zsebeikbe várt hozomány reményében szinte akárkit hajlandók kívánatosnak minősíteni, mégha az illető egyébként büdös is, koszos is.

A párt azonban megjegyzi, hogy azok a frigyek, amelyek látszólag vakrandin alapulnak, csak nagyon ritkán szoktak happy end-del végződni. Az éleslátást viszont javíthatja, hogy a közvélemény kellő óvatosságra int Menczer vágyainak alanyait illetően, ami részben rossz tapasztalatokon, részben pedig ezen ipari menyecskék fene nagy étvágyán alapszik.

Az ISZOMM egyúttal felkéri a kormányt, hogy a buja gondolatait és az ezekből fakadó otromba kiszólásait fogja vissza, s inkább azzal foglalkozzon, hogy a magyar bérek és fizetések reálértékének elmúlt évi tíznél jóval több százalékos zuhanását miként tudná visszapótolni!

ISZOMM Sajtó

Posted in Sajtóközlemény